Transport Gratuit
pentru comenzile de peste 100 Lei
Contact -

Cum cumperi margele si accesorii

Interfata magazinului a fost gandita astfel incat sa ofere utilizatorului posibilitatea de a naviga si a rasfoi ofertele noastre intr-un mod cat se poate de prietenos. Astfel, pentru a vizualiza produsele/preturile sau pentru a efectua o comanda, nu este neaparat necesara crearea unui ‘’cont de client’’, insa noi va incurajam sa faceti acest lucru, intrucat, ‘’Contul de client” va va permite sa accesati si sa administrati toate datele dumneavoastra de la date personale si de livrare, istoricul tuturor comenzilor dvs, inclusiv va permite o mai buna organizare a comenzilor viitoare cu ajutorul “wish e list” si pana la posibilitatea stergerii acestuia.

Datele cu caracter personal vor fi utilizate de catre furnizor numai in scopurile definite in sectiunea Termeni si conditii, in baza acordului GDPR, conform legislatiei in vigoare.

Efectueaza o comanda in doar 3 pasi:

Pasul 1 – Alegeti produsele

Selectati produsele dorite cu “adauga in cos”. Produsele se trimit automat in cosul de cumparaturi.

Pasul 2 – Cosul de cumparaturi

In cosul de cumparaturi, aveti 2 optiuni:

a. optiunea de vizualizare a produselor adaugate – selectati “vezi cosul” ca sa puteti modifica cantitatea cu ajutorul butonului de “actualizare” sau ca sa eliminati produsele cu ajutorul butonului de “eliminare”

b.  optiunea “trimite comanda” unde va puteti autentifica (in contul creat anterior) sau puteti trece la efectuarea comenzii fara inregistrare.

La crearea unui cont de client, trebuie sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de email) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. In cazul in care ati uitat parola, magazinul nostru va permite resetarea acesteia in mod automat prin accesarea acestei optiuni.

In cazul in care aveti deja creat un cont, dupa autentificare, aveti acces atat la informatii referitoare la istoricul comenzilor dvs (comenzi efectuate, wish list, returnari) cat si la informatii referitoare la datele de baza ale contului asa cum am mentionat si mai sus.

Pasul 3 – Trimite comanda

Dupa selectarea metodei de transport, a modalitatii de plata, completarea comentariilor (nu este obligatoriu), utilizarea cuponului de discount (daca exista) si citirea si acceptarea termenilor si conditiilor selectati “trimite comanda”.

Va fi afisat mesajul “Comanda a fost finalizata cu succes!” insotit de confirmarea comenzii prin email (verificati si in spam, daca nu figureaza in inbox) ce va contine si factura proforma a comenzii. Factura proforma confirma inregistrarea comenzii in sistem, dar nu prezinta obligativitatea achitarii acesteia. Comanda va fi procesata si livrata in functie de stocurile disponibile.

 

Vouchere cadou si de discount

cufarulcumargele.ro ofera 2 tipuri de vouchere, si anume: vouchere cadou (gift vouchers) ce pot fi cumparate de catre clientii magazinului pentru a fi oferite unor terte persoane cu diverse ocazii, si vouchere de reducere (nu pot fi cumparate); ele vor fi oferite promotional de catre magazin in urma unor evenimente prestabilite.

Valoarea minima a unui voucher ce poate fi cumparat este de 30 ron si este nerambursabila. Cuponul se poate utiliza o singura data (codul fiind unic) si este valabil pe o perioada de 6 luni de la data primirii. Voucherele cadou vor fi achitate prin OP in baza facturii emise de catre Cufarul cu Margele srl, iar dupa confirmarea platii, destinatarul voucherului va primi un cod aferent “cadoului” pe email si va beneficia de o reducere egala cu valoarea cuponului la efectuarea unei comenzi pe site-ul nostru.

In baza voucherului, destinatarul isi va putea alege produse din magazin de valoare minima cu cea a voucherului; pentru suma care depaseste valoarea preplatita a voucherului, se va emite factura fiscala cu plata prin OP sau ramburs. Expedierea comenzilor care sunt achizitionate prin vouchere se va efectua prin curier sau posta conform politicilor magazinului.

Discount-uri in functie de valoarea comenzii:

Pragurile de discount se aplica in factura fiscala, in functie de valoarea comenzii, dupa cum urmeaza:

  • Comanda cu valoare de minim 500 de lei – discount aplicat 5%
  • Comanda cu valoare de minim 750 de lei – discount aplicat 7%
  • Comanda cu valoare de minim 1000 de lei – discount aplicat 10%

Discount-urile se aplica pe comanda individuala, clientul beneficiind totodata si de transport gratuit la livrare.

Modalitati de plata

Prin ramburs:

Plata se face direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului sau la oficiul postal.

Prin transfer bancar:

Plata se poate face si online cu ajutorul unui cont bancar, prin OP, in contul societatii (vezi factura).

Pentru mai multe informatii vizitati si sectiunea Livrare.

Livrare

Produsele comandate de pe site-ul nostru vor fi livrate prin intermediul serviciilor de mesagerie al Postei Romane sau Curierat Rapid (Fan Courier si Bookurier). Clientul va suporta taxele de livrare in functie de valoarea produselor comandate si a politicilor magazinului. Astfel, pretul final platit de client este format din valoarea produselor comandate si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare percepute de serviciile de curierat, acolo unde nu intervine o intelegere cu furnizorul. Taxele de livrare sunt afisate la finalizarea fiecarei comenzi in cosul de cumparaturi si vor fi primite de catre client prin intermediul email-ului sub forma unei facturi proforme odata cu finalizarea si expedierea comenzii online.

Pentru mai multe detalii, vizitati sectiunea Livrare.