Transport Gratuit
pentru comenzile de peste 100 Lei
Contact -

Livrare Margele si Accesorii

Livrare si Retur

Produsele comandate de pe site-ul nostru vor fi livrate prin intermediul serviciilor de mesagerie al Postei Romane sau Curierat Rapid (Fan Courier si Bookurier). Clientul va suporta taxele de livrare in functie de valoarea produselor comandate si a politicilor magazinului. Astfel, pretul final platit de client este format din valoarea produselor comandate si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare percepute de serviciile de curierat, acolo unde nu intervine o intelegere cu furnizorul. Taxele de livrare sunt afisate la finalizarea fiecarei comenzi in cosul de cumparaturi si vor fi primite de catre client prin intermediul email-ului sub forma unei facturi proforme odata cu finalizarea si expedierea comenzii online.

Termenul de livrare pentru produsele aflate pe stoc poate fi cuprins intre 2-5 zile pentru expedierile cu Posta Romana si 1-3 zile pentru expedierile prin curier.

Termenele si conditiile de livrare pentru produsele care se livreaza numai in cazul comenzilor speciale vor fi comunicate la cerere prin e-mail sau telefon.
Aceste termene sunt orientative, practicate in mod obisnuit si pot varia datorita unor factori cum ar fi calamitati, conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, sarbatori legale etc.
Magazinul nu are nici o responsabilitate fata de respectarea acestor termene.
Conform OUG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, notificand in scris, pe e-mail, la adresa contact@cufarulcumargele.ro sau prin posta, ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.  Costurile care pot cadea in sarcina clientului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga
de la data primirii produselor de catre client.

In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre client, Sc Cufarul cu Margele srl are obligatia sa ramburseze sumele platite de client. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Cumparatorul care isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului are urmatoarele obligatii:
Produsele vor fi expediate cu componentele sau accesoriile primite la cumparare, in perfecta stare de functionare.
Toate obiectele trebuie sa aiba aspectul identic cu cel avut la primirea lor si dupa caz, sa aiba sigiliile intacte sau sa nu prezinte urme care sa ateste operatiuni interzise de fabricant sau furnizor asupra produselor. Valoarea obligatiilor banesti ale Sc Cufarul cu Margele srl fata de clienti nu poate depasi valoarea sumelor incasate. Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune morale sau materiale peste aceste sume.

Pentru a putea face retururi pe anumite articole, clientul, prin intermediul contului de sau de utilizator al magazinului, va putea face asta in mod automatizat, accesand aceasta optiune.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: puncte de reper sau alte informatii va rugam sa introduceti in casuta de Observatii aceste lucruri, inainte de depunerea comenzii.

Modalitati de plata

Prin ramburs:

Plata se face direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului.

Prin transfer bancar:

Plata se poate face si online cu ajutorul unui cont bancar, prin OP, in contul societatii (vezi factura).

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus, reglementata de legile fiscale romane.

Inainte de a confirma comanda, clientul trebuie sa opteze pentru metoda prin care doreste sa primeasca coletul.

  1. Posta Romana – serviciul clasic de coletarie, care presupune ridicarea de catre client de la oficiul postal de destinatie, in baza actului de identitate (adresa de livrare trebuie sa coincida cu cea din act) si a avizului.

Cost transport:

- 12 lei/ colet pentru comenzile a caror valoare este mai mica de 100 de lei

- Gratuit pentru comenzile a caror valoare este mai mare de 100 de lei

  1. Curierat rapid – serviciu de livrare tip “door-to-door”, puteti cere livrarea la alta adresa decat cea de domiciliu.

Cost transport prin intermediul firmei GLS Bookurier:

Pentru livrarile in Bucuresti – 9 lei/ colet pentru comenzile intre 0-100 lei si GRATUIT pentru comenzile a caror suma depaseste 100 lei.

Pentru livrarile in tara – 18 lei/ colet pentru comenzile a caror valoare este mai mica de 200 de lei.

Bookurier nu percepe taxa de km suplimentari pentru localitatile aflate in afara razei de acoperire.

 

Cost transport prin intermediul firmei Fan Courier:

Pentru livrarile in Bucuresti – 18 lei/ colet.

Pentru livrarile in tara – 20 de lei/ colet

Fan Courier percepe taxa de km suplimentari pentru localitatile aflate in afara razei de acoperire.

 

Livrarea GRATUITA a coletelor prin intermediul firmelor de curierat se aplica:

  • in cazul comenzilor a caror valoare depaseste suma de 200 de lei

Cufarul cu Margele livreaza produsele in conditiile prevazute pe site si in functie de optiunile clientului. Coletele sunt ambalate si securizate corespunzator astfel incat sa reziste si sa se evite deterioarea lor pe timpul transportului si a manipularii de catre personal.

Comenzile sunt procesate in ordinea sosirii lor. Primul status al comenzii este “in asteptare”. Statusul comenzii se schimba “in curs de procesare” cand se lucreaza la alcatuirea comenzii cu produsele si in cantitatile cerute. Emiterea facturii presupune modificarea statusului in comanda “finalizata”. Urmatorul pas este de comanda “trimisa” insotit de numarul de colet/ AWB, astfel incat destinatarul sa poata urmari coletul pe traseu pe site-ul postei sau al firmei de curierat. Fiecare modificare a statusului comenzii va fi insotita de o informare automata pe email.

Multumim pentru interesul manifestat pentru produsele cufarulcumargele.ro

.