Transport Gratuit
pentru comenzile de peste 100 Lei
Contact -

Politica de Confidentialitate

Generalitati

Tratam cu seriozitate confidențialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal, astfel acest document are rolul de a va informa cu privire la datele pe care le colectam si prelucram in momentul in care alegeti sa utilizati pagina noastra cufarulcumargele.ro.  Vizitarea si utilizarea acestui website presupune  acceptarea explicita de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de utilizare si a politicii de confidentialitate.
Proprietarul acestui magazin si al domeniului aferent, cufarulcumargele.ro, inregistrat la ROMARG. este societatea comerciala CUFARUL CUMARGELE SRL avand ca date de de identificare urmatoarele:
Nr. Inregistrare la Registrul Comertului: J40/10911/11.11.2009, CUI RO2620824 

In Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal (ANSPDCP) suntem inregistrati cu numarul 16242. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati pe adresa de mail contact@cufarulcumargele.ro.


Ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului https://cufarulcumargele.ro, precum si prezenta Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de utilizare in conformitate cu modificarile legislatiei, fara nici un fel de notificare prealabila. Ca urmare, va invitam si rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. In cazul in care nu sunteți de acord cu modificarile aduse, va rugam sa incetati utilizarea acestui website. Va puteți retrage oricand acordul pe care l-ati dat pentru folosirea datelor dumneavoastra adresandu-va inscris prin intermediul adreselor noastre de e-mail sau utilizand optiunile din contul dvs de client.

Termeni si definitii

Date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

Prelucrarea datelor cu caracter personal
– orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese.

Sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila, potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

Operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decât persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date.

Destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari.

Date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

Date de tip “business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa email a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

Date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal, dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

  1. Date ce va pot identifica
  1. Daca aveti un cont de client, cufarulcumargele.ro, colecteaza si inregistreaza datele furnizate de dvs, cum ar fi: nume, prenume, nr. de telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare si/sau livrare, parola de acces (aceasta parola o stabiliti dvs in momentul crearii contului, iar sistemul o va memora, cu scopul strict de a va permite accesul securizat la contul dumneavoastra de client. Parola nu este vizibilă pentru noi sau terte persone, iar in cazul in care o pierdeti, aveti optiunea de a o schimba prin accesarea link-ului de parola uitata, moment in care sistemul va genera automat o alta parola pe care o va trimite la adresa dvs de mail- va recomandam sa o schimbati).
  2. In cazul in care nu aveti un cont de client pe platforma noastra, pentru a putea finaliza comanda dvs si achizitiona produsele dorite va trebui de asemenea sa introduceti datele de contatct astfel incat sa putem finaliza si trimite comanda dvs. (aveti si in acest caz posibilitatea de a va crea cont pentru comenzile ulterioare prin bifarea casutei aferente; in cazul in care nu doriti crearea acestuia, datele dvs se vor sterge automat dupa procesarea si finalizarea comenzii).
  3. Pentru situatia comenzilor efectuate telefonic, ne rezervam dreptul de a inregistra convorbirea telefonica si pastra inregistrarea vocii dumneavoastra.
  4. Dacă sunteti vizitator al site-ului, cufarulcumargele.ro va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele furnizate de dvs în cadrul secțiunii de contact, recenzii, etc in masura in care ne contactaii in acest fel.
  1. Date anonime si statistice

Prin intermediul politicilor de cookies pe care noi și partenerii noștri le utilizam putem avea acces la informatii anonime ce au legatura cu dumneavoastra si anume:

Adresa IP, sistemul de operare, browser folosit, tara si servarul la care sunteti conectati, paginile si produsele pe care le-ati vizitat, vizualizat si cumparat, numar de vizite, istoric comezzi, termini folositi pentru cautarea site-ului nostru, etc

Pentru mai multe detalii despre tipurile de cookies și modul in care folosim va rugam sa accesati pagina Politica Utilizare cookie-uri

Utilizam datele colectate in urmatoarele scopuri

  1. Validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
  2. Pentru indeplinirea obligatiilor legale, în contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
  3. Pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de Cufarul cu Margele, prin intermediul site-ului
  4. Pentru efectuarea diverselor analize si raportari privind modul de functionare al website-ului, realizarea de profiluri de preferinte, in principal, in vederea imbunatatirii experientei oferite utilizatorului pe site-ul nostru.
  5. Pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor
  6. Pentru a monitoriza traficul si a imbunatatii experienta dumneavoastra oferita pe website.
  7. Pentru participarea la tombole, concursuri sau sondaje, pentru a completa chestionare
  8. Pentru a putea lasa comentarii si sugestii pe website

Furnizarea datelor dumneavoastra in aceste scopuri este voluntara, refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in aceste scopuri nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

Cine mai are acces la aceste informatii

  1. Angajatii si persoanele autorizate care au nevoie sa le cunoasca
  2. Terte-persoane cu care avem contract de servicii (exemplu: posta romana, curieri care livreaza produsele, serviciul de web-hosting, responsabilii cu monitorizarea si optimizarea website-ului, alte entitati care ne ajuta sa transmitem comunicari si oferte.

Colaboratorii si partenerii nostri sunt: Posta Romana, Fan Courier, Bookurier, MX Host, Tawk.to, Google, Facebook, MailChimp.

Acest website poate contine link-uri catre alte site-uri web (care, la randul lor, pot colecta informatii despre dumneavostra). Accesand aceste link-uri, va supuneți politicii site-ului web respectiv. Va rugam sa cititi cu atentie politicile de confidentialitate și conditiile de utilizare ale acestora si sa luati masurile necesare. Nu ne asumam si nu suntem responsabili pentru practicile respectivelor website-uri privind folosirea datelor personale.

Durata pentru care va prelucrăm datele

De principiu, Cufarul cu Margele va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este nevoie pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus. Daca sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra atat timp cat contul dumneavostra de utilizator ramane activ. Va puteti exercita opțiunea de stergere a contului de utilizator, prin accesarea sectiunii

Solicita stergerea datelor personale” din secțiunea GDPR - "Contul meu", cufarulcumargele.ro va interpreta aceasta actiune ca fiind optiunea dumneavoastra de a va dezabona definitiv de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului si de stergere a contului. Dorim sa va informam ca stergerea contului va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal din baza noastra de date. In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel puţin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, Cufarul cu Margele va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

LEGISLATIE: PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane, respectiv prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si prevederilor Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in mediul online.

Cufarul cu Margele srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in continuare, datele cu caracter personal pe care persoanele vizate le furnizeaza. Ca o garantie a realizarii scopului declarat al legii cadru, drepturile ce revin persoanei vizate au fost prevazute expres de legiuitor:

  • dreptul la informare (art. 12);
  • dreptul de acces la date (art. 13);
  • dreptul de interventie asupra datelor (art. 14);
  • dreptul de opozitie (art. 15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

DREPTUL LA INFORMARE (art. 12)

In cazul in care datele cu caracter personal sunt obtinute in mod direct de la persoana vizata, cufarulcumargele.ro are obligatia de a furniza catre acesta urmatoarele informatii:

  1. Identitatea operatorului si, daca este cazul, identitatea reprezentantului acestuia.
  2. Scopul in care operatorul se foloseste de datele cu caracter personal.
  3. Informatii adiacente legate de destinatarii/ categoriile de destinatari ai datelor.
  4. Informatii a caror furnizare este impusa de prin dispozitie a autoritatii de supraveghere.

In cazul in care datele nu sunt obtinute direct de la persoana vizata, operatorul este obligat ca, in momentul colectarii datelor sau, daca se intentioneaza dezvaluirea acestora catre terti, cel mai târziu pâna in momentul primei dezvaluiri, sa furnizeze persoanei vizate cel putin identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul; scopul in care se face prelucrarea datelor; informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; daca urmatoarele informatii, cu exceptia cazului in care persoana vizata poseda deja informatiile respective: a. identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul; b.scopul in care se face prelucrarea datelor; c. Informatii suplimentare, precum: categoriile de date vizate, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenta drepturilor prevazute de lege pentru persoana vizata, in special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile in care pot fi exercitate; d. orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinând seama de specificul prelucrarii.

DREPTUL DE ACCES LA DATE (art.13)

Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la cufarulcumargele.ro, printr-o cerere scrisa, confirmarea faptului ca datele personale nu sunt si nu au fost prelucrare, precum si urmatoarele informatii:

  1. Informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute in vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele.
  2. Comunicarea datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor.
  3. Informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva.
  4. Informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, precum si conditiile in care pot fi exercitate.
  5. Informatii asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, de a inainta plângere catre autoritatea de supraveghere, precum si de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului, in conformitate cu dispozitiile legale.

DREPTUL DE INTERVENTIE ASUPRA DATELOR (art. 14)

Orice persoana vizata are dreptul de a obtine, in mod gratuit, de la operator, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata:

  1. Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte.
  2. Transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea nr. 677/2001.
  3. Notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

DREPTUL DE OPOZITIE (art. 15)

Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza. Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

DREPTUL DE A NU FI SUPUS UNEI DECIZII INDIVIDUALE (art. 17)

Orice persoana are dreptul de a cere si de a obtine:

  1. Retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitate a, comportamentul sau ori alte asemenea aspecte;
  2. Reevaluarea oricarei alte decizii luate in privinta sa, care o afecteaza in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute mai sus.

DREPTUL DE A SE ADRESA JUSTITIEI (art. 18)

Orice persoana care a suferit un prejudiciu in urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuate ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia. In afara cazurilor in care o intârziere ar cauza un prejudiciu iminent si ireparabil, plangerea catre autoritatea de supraveghere nu poate fi inaintata mai devreme de 15 zile de la inaintarea unei plangeri cu acelasi continut catre operator. Daca plangerea este gasita ca fiind intemeiata, autoritatea de supraveghere poate dispune suspendarea provizorie sau incetarea prelucrarii datelor, stergerea partiala sau integrala a prelucrarii datelor si poate sa sesizeze organele de urmarire penala sau sa intenteze actiune in justitie. Decizia trebuie motivata si se comunica partilor interesate in termen de 30 de zile de la data plangerii.


Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: Politica de Utilizare Cookie