Transport Gratuit
pentru comenzile de peste 100 Lei
Contact -

Despre noi

Magazinul cufarulcumargele.ro este proprietate Cufarul cu Margele srl (firma infiintata in anul 2009), ce are ca domeniu de activitate comercializarea de margele, accesorii si materiale necesare confectionarii bijuteriilor handmade, unicat sau in serie mica, gablonturi, cadouri unice pentru cei dragi, tot ce aveti nevoie pentru a va transpune imaginatia in practica.

Puteti gasi in magazinul nostru toate materialele necesare, de la unelte speciale pentru crearea bijuteriilor, la materiale, margele si pietre semipretioase, snururi, sarme si panglici, pana la accesorii de metal dar si cutii pentru cadouri sau suporturi de prezentare si expozoare bijuterii care sa va permita depozitarea, prezentarea si expunerea in vitrinele magazinului sau in cadrul participarii la targurile cu specific.

Aveti posibilitatea de a achizitiona din magazin, atat produse cat si vouchere pe care sa le oferiti cadou prietenilor cu diverse ocazii (sarbatori, zile de nastere) sau daca doriti sa inspirati pasiunea pentru crearea bijuteriilor sau sa sustineti pasionati de acest domeniu aflati la inceput de drum intr-o astfel de afacere.

Crearea bijuteriilor este un domeniu fara limite, diversitatea la nivel de produse este extrem de larga, combinatiile materialelor sunt infinite. Crearea bijuteriilor presupune constant noutate la nivel de materiale, de aceea, magazinul nostru este intr-o continua dezvoltare si in incercare de a introduce produse noi saptamanal.

Ne preocupa clientii nostri si luam in considerare sugestiile lor, astfel incercam sa innoim stocul deja existent si introducem elemente noi. De asemenea incercam sa mentinem preturile la un nivel competitiv, sa reducem timpul de livrare, sa oferim consultanta de calitate si sa afisam informatii cat mai complete despre produse.

Va multumim pentru interesul dvs fata de produsele si serviciile oferite de cufarulcumargele.ro